EVERYTHING IS ENERGY
AND THAT´S ALL THERE IS TO IT

- Albert Einstein

IMG_4147.jpg
 

ENERGI ER MAGI

Drømmer du om å leve et lykkelig og meningsfullt liv?
Da er kanskje Energy Flow Healing noe for deg!

Healingen gir deg ren avslapping hvor du kan slippe alle tanker, bekymringer og stress. Den rene energien i en Energy Flow Healing vil få deg til å føle deg fredfull, avslappet og lett. Denne tilstanden vil gjøre det enklere for deg at komme i kontakt med ditt indre jeg og dermed se deg selv og dine utfordringer i et klarere lys.

Når du har blokkeringer på et eller flere av chakraene dine, vil energien stagnere. Det er viktig at energien får flyte fritt igjennom kroppen din og dette vil en balansering av chakraene sørge for. Du kan sammenligne healingen med en re-start av ditt energisystem. Når systemet fungerer som det skal da fungerer også du som du skal.

Under en healing sender jeg energi til alle dine energiplan. Det fysiske, det følelsesmessige, det tankemessige og sjelsplanet. Energien vil bringe frem indre ro og løfte ditt generelle syn på livet.

Som Energy Flow Healer er mine healinger ekstremt rene. Det betyr at den energi du får tilført igjennom meg, blir tilført i sin reneste form.

Energi er litt magisk. Vi klarer ennå ikke helt å forklare hva som skjer under en healing, men ikke desto mindre fungerer det. Noen opplever både farger og engler, noen kjenner varmen eller kulden fra energien og andre merker ingenting. Ofte skjer healingen helt spontant og andre ganger tar det litt lengre tid.


Alt er helt som det skal være.

 
Foggy Waters

ER DU KLAR

- FOR Å LEVE DITT BESTE LIV?

Du trenger ikke å tro på healing men du må være åpen for det. Det er viktig at du selv tar ansvar for å ville forbedre ditt eget liv. 


Alle fortjener å leve et liv som et helt menneske. 

Det gjelder selvfølgelig også deg!

 

ENERGY FLOW HEALER

Personligt har jeg selv gått veien og jobbet meg igjennom gamle overbevisninger og utdaterte mønstre som har ligget dypt i meg. Jeg vet hvor mye jobb det krever og healing har gjort denne prosessen veldig mye enklere enn hva det ellers ville ha vært.

Jeg er utdannet Energy Flow Healer og har nå healet siden 2018. Jeg elsker de små og store miraklene jeg opplever under og etter en session og jeg er så utrolig takknemlig for den gaven det er å kunne hjelpe andre med å finne seg selv.